Magnetic Sweeper
Avlägsnar alla metallföremål
Nu kan du undvika alla punkterade däck och minska onödiga skador på annan utrustning! Med hjälp av en kraftig permanent magnet, innesluten i ett högvärdigt rektangulärt aluminiumrör, tätat i båda ändar, blir Magnetic Sweeper ett oumbärligt redskap på t ex bygg- och skrotanläggningar, fabriksgolv och terminaler.
  • Inget underhåll – regelbunden tömning av ansamlad metall är allt som behövs.
  • Oöm allvädersdesign.
  • Livstidsgaranterad magnetism.

Referens
”Tack vare spikmagneten så har vi mindre antal stopp i våra avlopp för att vi får upp alla spik innan vi spolar av golvet. Spikmagneten underlättar oerhört mycket för mig som lärare och för mina elever när vi städar verkstaden. Med den nya upphägningen på magneten kan vi även använda den på trucken för att samla ihop spik och skruvar ute på övningsgården.”

Pontus Edlund
Mölledalsgymnasiet

 

Magnetvagnen samlar upp skadliga metallrester från terminaler, start- och landningsbanor, startramper, hangarer, sopstationer, byggplatser, fabriksgolv osv. Denna modell som bogseras bakom eller framför dragfordonet har en markfrigång på 75 mm och är gjord i extra kraftig (allväders) konstruktion med permanent magnet.


Enkel rengöring: lyft upp friläggnings handtaget.

 
Visa demonstration (1)Visa demonstration (2)
Mycket lovande tester har gjorts med permanentmontage bak på truckar så att trucken håller rent från metallspill medan den utför sitt ordinarie arbete.